Het bestuur bestaat uit:

J. Heijkoop (onafhankelijk voorzitter)
De heer Heijkoop is sinds februari 2012 burgemeester van de gemeente Hendrik Ido Ambacht, daarvoor waarnemend burgemeester van de gemeente Oostflakkee en voorheen onder meer werkzaam als voorzitter van WLTO en LTO-Noord en als agrarisch ondernemer met daarnaast diverse bestuursfuncties.

S. Blok (bestuurslid)
De heer Blok is werkzaam bij Van Iperen, een distributeur van gewasbeschermingsmiddelen, en bestuurslid van de vereniging Agrodis.

H. Rupert (bestuurslid)
De heer Rupert is werkzaam bij Adama, producent van gewasbeschermingsmiddelen en lid van het dagelijks bestuur van Nefyto.

Stichting CDG wordt juridisch en beleidsmatig geadviseerd door Brabers (www.brabers.nl). Vanuit Brabers vormen Willem van Lanschot (secretaris) en Anne Marie Varenkamp (secretaresse) het secretariaat van Stichting CDG.